Papp Tímea, kanga tréning, RTM torna

Fitt anyuka, boldog baba!

A Kanga-tréning Európa első számú SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁCIÓS mozgásprogramja, egy egyedülálló edzés az édesanyáknak!

Az RTM egy komplett rehabilitációs program, ami a rectus diastasisra (egyenes hasizmok eltávolodására) fókuszál, és fel/újra építi a gyenge törzstartó izmokat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza a szülés utáni pocakot, hanem hogy megtanulj ezzel együtt élni; megértsd, mi történt a testedben, és segítsen megelőzni a jövőbeni komolyabb károkat. A program várandósoknak és a szülés utáni időszakban kiemelten ajánlott, ugyanakkor tökéletes a várandósságra készülőknek, illetve mindenkinek, aki erős core izmokat szeretne.

Az RTM különlegessége, hogy figyelembe veszi a szülés utáni speciális tényezőket, az ún. posztnatális változókat: a kismamák testi és lelki változásait, problémáit.

Kiemelt szerepet kap az utánkövetés – a tréningen résztvevők folyamatos támogatása, a gyakorlatok személyre szabása, a fokozatosság elvét betartó nehézségi szint emelése.

6 alkalom alatt fokozatosan, lépésről-lépésre regenerálod, építed fel a has és a törzs izmait. Rövidebb idő is elég azoknak, akiknek 3 ujjnyinál kisebb az eltávolodás és minden nap elvégzik a gyakorlatokat. Az első 2 hétben az egyenes hasi izmok közti eltávolodást zárjuk, utána megerősítjük az erős és egészséges hashoz szükséges izmokat. A program tartásbeállítással, mélyhátizom és a gátizmok erősítésével teszi teljessé a regenerációt.

Az óra bababarát, nyugodtan hozd magaddal a gyermeked is‼️

A tanfolyam minimum 6, maximum 10 fővel indul, ezért kérlek minél előbb regisztrálj.

A kurzus ára 17.000ft, mely tartalmazza a 6 + 1 pótórát, elméleti anyagot, a házifeladatokat, valamint a folyamatos konzultáció lehetőségét.

Bejelentkezés a papptimi@kangatraining.hu e-mail címen vagy facebook üzenetben.

https://www.facebook.com/events/2435268086594895/

A Hordozós Kangatraining a legjobb formája a szülés utáni regenerációnak, a has- és gátizmok megerősítésének, az alap állóképesség felépítésének. Az óra egy részét a babák az anyukájuk testén ringatózva töltik, és rövid idő alatt elalszanak. Míg anya tornázik, a délelőtti alvást is letudjátok.

Így lesz Fitt anyuka – boldog baba! 🙂

A Kangatraining Európa első számú szülés utáni regeneráló tornája! Gyere, próbáld ki te is !

Természetes szülést követően 6 héttel, császármetszés esetén 12 héttel már kezdhető az edzés.

Érkezhetsz saját hordozóval, de az órára megfelelő eszközt díjmentesen tudok biztosítani.

Az esemény létszámkorlátos, ezért előzetes bejelentkezés a papptimi@kangatraining.hu email címen, vagy facebook üzenetben lehetséges.

További kérdéseddel is keress bátran!

https://www.facebook.com/events/538407593408502/