Rólunk

Az ODU közösségi tér vezetője vagyok, emellett egyéni vállalkozóként családoknak segítek annak érdekében, hogy könnyebbé váljanak mindennapjaik.
Már kisgyerekként tudtam, hogy mi a küldetésem: pont az, amit hivatásomnak is választottam. Negyvennégy éve foglalkozom gyermekekkel, dolgoztam gyermekápolóként kórházakban, gondozóként csecsemő- és gyermekotthonokban, óvónőként óvodában, majd amikor a kislányom megszületett, kisgyermeknevelőként bölcsődékben is.
Mindig előtérben volt számomra a támogató, segítő munka, amivel a családoknak, főleg a gyerekeknek és az anyáknak szerettem támogatást nyújtani, hogy az életük legyen boldog, békés és szabad – ez a célom most is.
Anyaként nagyon sok nőnek rengeteg feladattal kell megbirkóznia. Segítségre van szükségük, mert ha teljes családban is nevelik a gyerekeket, akkor is sokszor érezhetik azt, hogy magukra maradnak ezekkel. Abban az esetben pedig, ha egyedülállóként nevelik gyermekeiket, mint magam is, még nagyobb erőfeszítésekkel kell szembenézniük.
Az elmúlt évek során több alapítvány munkáját is segítettem és segítem, és lehetőség szerint szervezek, támogatok különböző önkéntes projekteket.

Mihályi Éva