Krabbeldeutsch Timivel 3 korosztálynak

Keddenként 10:00-11:00 1-3 éveseknek
Szerdánként 16:00-17:00  Kiskikolásoknak
Szerdánként 17:00-18:00 Ovisoknak
Helyszín: ODU Közösségi tér 1122 Krisztina krt.15.

Szeretném, ha lekuporodnánk együtt a szőnyegre, egymás szemébe néznénk, megmozgatnánk kezünket-lábunkat, megszámolnánk az ujjainkat, elbíbelődnénk egy-két igenfontos aprósággal, amire valljuk be, nekünk szülőknek éppoly szükségünk van, mint gyermekeinknek. S tennénk mindezt német nyelven, hogy ezzel észrevétlen kaput nyissunk gyermekeink előtt egy kicsivel tágasabb világra.

Piciknek
Krabbeldeutsch- korai nyelvfejlesztő foglalkozások, ahol gyermeked játékos, szeretetteljes , körültekintő bevezetést kap egy új nyelv világába…
Krabbeldeutsch foglalkozásaimon játékos környezetben, oldott hangulatban ismerkedhetnek már a legkisebbek a német nyelvvel. Kiderül számukra s a szülők számára is, hogy milyen könnyedén tárul fel kisgyermekkorban az idegen nyelvekre nyíló kapu…

Ovisoknak
Az óvodás korosztály foglalkozásain nagy szerepet kap a fantázia, az utánzás készsége, a játék szeretete, a szerepjáték. Közösen ügyködünk, kártyázunk, izgünk-mozgunk, s tesszük mindezt úgy, hogy közben “észrevétlen” használjuk a német nyelvet. Erre a játékra hívlak Benneteket! Gyertek bátran! 3-6 éves Kicsik és Nagyobbacskák!

Kisiskolásoknak
Betűzgetünk, írogatunk, izgalmas (nyelvi) helyzeteket oldunk meg és játszunk, játszunk, játszunk német nyelven, a német nyelvvel. Gyertek 7-9 évesek….

www.krabbeldeutsch.
Tanfolyamvezető, jelentkezés: Suszter-Pártay Timea (06 30 374-8232, aemit2355@gmail.com)