Kocsis Viki – jóga- és mindfulness oktató

 

Tinédzser korom óta tartó útkeresésemben 2000-ben találkoztam a jógával. 2003-tól Hollandiában tanultam és ott váltam jógaoktatóvá. A 750 órás Iyengar Jógaoktatói Képzést, majd a 200 órás Somatic Yoga Traininget, 50 órás Birthlight Kismama-jóga képzést és a 30 órás Rolfing Movement képzést végeztem el. Másfél évtizede, 2006 óta oktatok. Asszisztáltam olyan nemzetközileg elismert mestereknek, mint Donna Farhi. Mindezen évek tanulási és tanítási tapasztalata bebizonyította, hogy az egyéni figyelmen keresztül vezet az út a biztonságos és fenntartható gyakorláshoz.
A jóga mellett mindfulness-t és a vipassana meditációt gyakorlok. Közgazdász tanácsadói múltam által inspirálva, 2010 óta tartok jógakurzusokat céges környezetben. 2017 óta mindfulness tréningeket is vezetek. 2020 márciusa óta online (is) tartok csoportos és egyéni foglalkozásokat.
A Yogayoga Budapestet hazaköltözésemkor, 2017-ben hoztam létre.
2021 tavaszán a Dr. Sears Wellness Institute-nál health coach szakképesítést szereztem. A Freestyle Consulting Health Coach Központjának alapító tagja vagyok.
Remélem hamarosan találkozhatunk valamelyik órámon!