Stresszoldó női jóga Csillával

Csütörtökönként 18:00-19:30  Helyszín: ODU Mandala 1024 Retek.u.6.

Török Blanka Csilla, Naliní női jógaoktató RYS 200, Gyerekjóga oktató

“Családi hagyományt követtem, amikor a 90-es években elkezdtem jógázni. Ekkor még könyvből, ahogy a 70-es évek elején édesapám is. 2014 óta napi szinten foglalkozom jógával, két éve pedig tanítom, amikor is bölcsész és társadalomtudományi végzettséggel, 18 év nemzetközi területen eltöltött munka után, úgy éreztem, hogy eljött az ideje kipróbálnom magam más területen.

A jóga számomra a mozgásban, áramlásban maradást jelenti, ugyanakkor összpontosítani, fókuszálni, az itt és most-ban lenni. Segít a szétszórt energiák összegyűjtésében és csatornázásában testi és lelki szinten egyaránt. Önmagam gyógyításán túl hatalmas ajándék, ha másokat is támogathatok önmaguk gyógyításában. Eszköz lenni arra, hogy az emberekben valami jó, pozitív dolog történjen. Köze van hozzám, de nem az én érdemem, mert ajándékban kaptam én is. Nem én teszem a jót, hanem jó történik.

A női jógáról:
A női jóga a gyakorlatok finomságával fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. Visszavezet a természetes nőiség öröméhez, a testi-lelki egészség megőrzéséhez/helyreállításához. Hatásait tekintve – edzettségi szinttől függetlenül- megerősítheted a tested, lelked, megismerkedhetsz és együttműködhetsz a benned élő bölcs asszonnyal és elbűvölő nővel, kondicionálhatod és megerősítheted a medencealapi izmaidat, elmélyedhetsz a nőiséged kiteljesítésének lényegébe és a női szerepekbe, illetve tudatosabban élheted a ciklusodat.

Minden nőtársamnak ajánlom – fizikai edzettségétől függetlenül -, akit érdekel a test-lélek kapcsolata, a belső szükségleteire való figyelés, valamint a mozgáson túl észre szeretné venni, hogy a jógázás hatására mi történik a testében, a lelkében.”

Jelentkezés: torok.blanka.csilla@gmail.com