Esti kundalini jóga Évivel

Kundalini jóga Évivel
Hétfőnként 18:30-20:30 Helyszín: ODU Közösségi tér, 1122, Krisztina krt.15.

Miben segíthet neked?
A kundalini jóga megmutatja számodra az utat,
hogy felfedezd a benned rejlő erőforrásokat,
képességeket és lehetőségeket.

Kinek ajánlott:

Ha erős testre, nyitott szívre, tiszta elmére és teljes életre vágysz, a kundalini jóga a te utad. Előképzettséget nem igényel, kezdőként is kipróbálhatod.

Bővebben:

Érezted már valaha, hogy több van benned, mint amennyit most meg tudsz mutatni magadból? Gondolkodtál már azon, hogy az élet több kell, hogy legyen annál, mint amennyit most megélsz? Volt már, hogy azt kívántad, bárcsak megélhetnéd a teljességet minden téren? Az, amennyit most érzékelsz magadból, másokból és a világból, csupán egy nagyon szűk szelete a valóságnak, mert tudatalatti hitrendszereid elfedik, vagy eltorzítják azt.
A kundalini jóga lényed minden szintjén hat:
– megerősíti az idegrendszert, hogy képes légy nyomás alatt is helytállni
– megtisztítja az energiarendszert, hogy a prána szabadon áramolhasson a testedben
– aktiválja a csakrákat, hogy tudatosságod életed minden területét átjárja
– megtanít fókuszálni, erőforrásaidat és figyelmedet tudatosan irányítani
– segít érzékelni azt, ami MOST VAN és legyökerezni a jelen pillanatban, az egyetlen helyen, ahol az élet valóban történik
– megtisztítja a tudatalattidat korlátozó hiedelmeidtől, régi mintáidtól, hogy szabadon megnyilvánulhasson az, aki valójában vagy!
A kundalini jóga egy végtelenül gyakorlatias, sokszínű és erőteljes technológia, mely ötvözi a testgyakorlatokat, pránajámát, meditációt és a Naad, vagyis a Hang tudományát.

Ha szereted a kihívásokat és nem félsz az ismeretlentől, akkor ez a jógatípus neked való!

4 alkalmas bélet ára: 11.000 ft (2750 ft/alkalom)

Az orara bejelentkezes szukseges:
kundalinijogavilaga@gmail.com

Kormos Éva, Pavanjeet Kaur
“Hiszek benne, hogy mindenki számára létezik egy olyan élet, amit érdemes élni, ami igazán boldoggá tesz. Az életem eme hipotézis bizonyítása: keresem, hogy számomra mi ez.
Elsősorban kundalini jógával foglalkozom, ezt tanítom és gyakorlom, workshopokat, képzéseket szervezek (1. és 2. szintű kundalini jóga tanárképzés, ill. Leadership and Success – vezetőképzés kundalini jóga alapokon). Pár éve a függőségek kezelésével foglalkozom a jóga eszközeivel.
2014-ben – persze saját érintettség okán – elkezdtem tanulni a kundalini jógának azt az ágát, mely a különböző függőségek gyógyításával foglalkozik.
2014-ben Carolyn Cowan Mastering the Addictive Personality tréningjét végeztem el, majd 2015 tavaszán az espanolai Superhealth programot. Mindkettő Yogi Bhajan függőségkezelésről szóló tanításain és a kundalini jóga technikáin alapszik.
Vezetek ilyen tematikájú zárt csoportokat és önkéntesként tanítok egy kórház addiktológiai osztályán. Rendszeresen írok cikkeket különböző jógával kapcsolatos témákról.
A munkám a szenvedélyem és ezért nagyon hálás vagyok. És nem is az egyetlen, mellette sorakozik még az éneklés, a tánc, a zene és a természet. Örömmel osztom meg Veled a kincseket, amiket életem során találtam.