Kangatraining Ilkával

“Futó-Molnár Ilka vagyok, egy 2,5 éves kislány és egy 1 éves kisfiú édesanyja, Okleveles Kanga- tréner és testnevelő szakirányú tanító!
Várlak Benneteket Európa első számú szülés utáni regenerációs tornájára, KANGATRAINING-RE a XII. kerületben, ősztől pedig Nagykovácsiban!
Számomra a kanga-tréningnek a legértékteremtőbb és legszimpatikusabb üzenete és feladata, az a kismamáknak való lendületadás, biztatás. Szeretném őket motiválni, hogy merjenek nyitni önmaguk és mások felé. Egy olyan alkalomra hívom meg őket, ahol lendületet kapnak a hétköznapok emelkedőihez és aktív pihenés keretében – picit lerakva az otthoni teendőket – a babájukkal együtt minőségi időt tölthetnek el .
A kanga-tréning lehetőséget ad arra, hogy teljesen elfogadva aktuális helyzetüket és állapotukat, felszabadultak és vidámak lehessenek a mozgás – zene – baba – közösség – csodás világában.

“A Kangatraining hosszú évek munkája, és nem csak egy edző ötlete a mozgásra. Egy szülész-nőgyógyász doktornő, egy gyógytornász, egy szülésznő ÉS egy pre- és posztnatális edzői képesítéssel rendelkező három gyermekes anya munkája. A lehető legoptimálisabban van felépítve ahhoz, hogy szülés után a babáddal együtt tudj mozogni, sérülés mentesen, hatásosan.”
http://kangatraining.hu/index.php?pg=places&id=76

Ha kedved kaptál, hogy kipróbáld jelentkezz, mert az órák létszámkorlátozottak!
Jelentkezés és információ: ilka@kangatraining.hu.