Integrál Tai Chi Ádámmal

Integrál Tai Chi rendszeres órák

Időpont: Keddenként 18.30-20.00 (bekapcsolódás folyamatosan lehetséges)
Helyszín: Odú (Krisztina Krt. 15. Moszkva tér).
Jelentkezés: a helyszínen vagy 30/9633930 vagy sadam.kadmon@gmail.com
Vezeti: Sápi Ádám integrál tai chi oktató, bővebben
Ne feledd: kényelmes laza öltözet
Hozzájárulás: 1800Ft/alkalom vagy 4 alk. bérlet 6500Ft / 5 hétig érvényes.

Ha szeretnél tágulni, növekedni, emelkedni vagy egyszerűen kilépni a kitaposott útról, akkor nézd meg mit tud neked adni az ITC!
Az ITC általános filozófiája

Sápi Ádám, jóga, chi kung, integral tai chi oktató, buddhista dharmatanító, vallásbölcsész, mozgásterapeuta

“2001 óta foglalkozom jógával, tantrával és buddhizmussal, 2008 óta foglalkozom a tai chi szellemiséggel és harcművészettel. 2011 óta tanítok, jógát, integral tai chi-t, chi kung-ot, illetve vezetek önismereti csoportokat, workshopokat, táborokat. Egyéni kezelések során TestTudat(osság) fejlesztést, bodyworkot, illetve jóga-, chi kung-, légzés-, és mozgásterápiát végzek.

Integrál szemléletű oktatóként működöm, aki (test)tudatosságot fejleszt, valamint önismeretet mélyít, teszi ezt gyakorlatorientáltan a fent említett módszerek, eszköztárak segítségével. Ezekbe csomagolva igyekszem a kultúrafüggetlen, egyetemes bölcselet morzsáit átadni. E kapcsán foglalkozom még gyakorlói közösség építéssel, oktatási módszerek fejlesztésével, programok szervezésével és írással. Az integrál szemlélet számomra a nyugati/keleti, az archaikus/modern bölcselet, illetve a test – lélek – szellem hármasságának, valamint az egyén és a közösség szintjének integrálását jelenti.”
http://adamkadmon.hu/