Gerincvarázs-Love your spin! Zsuzsival

Csütörtökönként 16:30-18:00  Helyszín: ODU Mandala 1024 Retek u.6.

“Grülling Zsuzsa vagyok táncművész és mozgásművész.
A mozgás, a torna kicsi gyerekkorom óta szerves része az életemnek. Már korán rájöttem, hogy a tánc, a harmonikus mozgás örömöt, boldogságot okoz, és elengedhetetlen része
egy minőségi életnek.

Gerincvarázs-Love your spin!
Művészi alapokra helyezett, alakformálás, gerincápolás, amely megerősíti a gerinc körüli tartóizmokat, hátizmokat, hasizmot, oldalsó hasizmot. Erősítit a karokat, lábakat, formálja a csípőt, a feneket, és nem csak izmossá erőssé teszi a testedet, de rugalmasabb leszel tőle, és javítja a hajlékonyságodat.
Komoly gyógyászati hatása van, aminek következtében a kezdődő gerincsérv visszahúzódik, és megelőzhető annak kialakulása. A gerinctorna gyakorlatai hullámmozgáson alapulnak. Örömteli formában javítja a tartást, nem kell unalmas gyógytornákon kínoznod magad,
hanem csoportban, kellemes zene mellett élvezhetően, szinte észrevétlen hozod helyre a tartáshibáidat, és az ebből fakadó hát, váll, nyak, derék és fejfájást. Ha szeretnéd mindezt csoportba örömmel végezni, itt a helyed köztünk!
Szeretettel várom speciális óráimon, a ahol szinte játékosan, örömmel formáljuk a testet, és a mozgást egy örömteli programmá. Kismamáknak az első trimeszterig, szülés után, gyerekeknek 10 éves kortól, felnőtteknek és időseknek egyaránt!”

Jelentkezés: grullingzsuzsi@gmail.com