Emésztési rendellenességek jógaterápiája Beer Gyöngyivel

2017. november 06-tól, hétfőnként 18.00-20.30h-ig, újabb 7 alkalmas jógaterápiás tanfolyamot indítok az
EMÉSZTÉSI RENDELLENESSÉGEK témakörében

Az emésztési rendellenességek olyannyira általánosak, hogy jellemzően nem fordítunk rájuk különösebb figyelmet. Úgy élünk együtt velük, mintha természetesek lennének, pedig a legtöbb krónikus betegség az emésztőrendszer legyengüléséből ered.Az elhízás, székrekedés, hasmenés, puffadás, felszívódási gyengeségek, gyakori hasi fájdalmak és teltség érzet gyakran helytelen életmódunkból, vagy a stresszkezelés hatékony módjának hiányából eredő tünetek, melyeket diétával, ayurvédikus alkatunknak megfelelő életvezetéssel, az ülő életmódot kiegészítő mozgással, és a fokozott elmeműködést elcsendesítő meditációs praxis kiépítésével hatékonyan tudunk kezelni.
Mindezek kialakításához első lépésként elengedhetetlen egyfajta érzékenység önmagunk belső állapotaival kapcsolatosan, és a változtatásra irányuló belső szándékunk felébredése.Ebben a változásban nyújt segítséget ez a nyolc alkalmas jógaterápiás tanfolyam, ahol az órák során a jóga ászanák mellett dolgozunk tisztító gyakorlatokkal, intenzív légzőgyakorlatokkal, mantrákkal, relaxációval, és meditációval.
Megismerkedünk az emésztőszervrendszer működésével, az ayurveda alapjaival, saját ayurvédikus alkatunkkal. Rálátáshoz jutunk jelenlegi kibillentségünk lehetséges okaira, és eszközöket kapunk a harmonikus működés visszaállításához.
A táplálkozáson túl foglalkozunk az információk, gondolatok és érzelmek feldolgozásával, megemésztésével is.
Mindezeknek az ismereteknek birtokában képesekké válunk arra, hogy kialakítsuk az önmagunk számára ideális életvezetést, táplálkozási szokásokat, és személyre szabott gyakorlási rendszerünket, melyet beépíthetünk mindennapi életünkbe.A tanfolyamot ajánlom mindazoknak akik emésztési rendellenességekkel küzdenek, és azoknak is, akik önmagukhoz szeretnének közelebb kerülni a jóga által. Azoknak, akik nyitottak az egyszerű, mindenki által elvégezhető jógagyakorlatok elsajátítására, és készek heti 1*2 órát, illetve napi 30 percet 7 héten keresztül egészségük helyreállítására áldozni.

JELENTKEZÉS

A tanfolyam 7 héten keresztül, hétfőnként 18.00h-20.30h-ig tart.
Kezdés: 2017. november 06-án. Utolsó alkalom: 2017. december 18.
A tanfolyam díja: 24.500.-Ft / 8 alkalom
A tanfolyam során jegyzetet, saját alkatnak megfelelő életmódvezetési javaslatokat, táplálkozási ajánlást, gyakorlatsort, relaxációs és meditációs hanganyagot kapnak a résztvevők.

Helyszín: ODÚ Mandala Stúdió, Bp., II. ker. Retek u. 6.

A tanfolyam minimum 8fő, és maximum 10 fő részvételével indul.

A tanfolyamot vezeti Beer Gyöngyi jógaterapeuta

BEJELENTKEZNI KIZÁRÓLAG EZEN AZ ELÉRHETŐSÉGEN LEHET: beergyongyi@gmail.com